Cota Denis Tepe a fost cucerită de Regimentul 307 Infanterie Marină

Eduard Pascu |
Data publicării:
Regimentul 307 Infanterie Marina  Sursa foto: Facebook
Regimentul 307 Infanterie Marina Sursa foto: Facebook

Infanteriștii marini români au executat zilele trecute un asalt asupra Cotei Denis Tepe din Tulcea. Misiunea a început la lăsarea întunericului, a continuat noaptea și a doua zi.

Denis Tepe (tradus din limba turcă Dealul Mării) este punctul cel mai înalt al dealurilor din Tulcea, cu o altitudine de 273 m. Deși Marșul Zăpezii din acest an nu s-a bucurat de prea multă zăpadă, Cota 273 Denis Tepe a fost cucerită de către pușcașii marini români în urma unui marș solicitant, dar în același timp unul frumos, se arată într-o postare a Flotilei Fluviale, Regimentul 307 Infanterie Marină.

 

2. -imagine fara descriere- (noaptea_16313000.jpg)

”Totodată, acesta a reprezentat primul test din cariera noilor pușcași marini aflați la prima lor provocare. În urma marșului aceștia au participat la organizarea și instalarea taberei, iar apoi alături de comandanții lor au desfășurat patrule de cercetare și supraveghere a zonei. Semper Praesens!”, se mai arată în postare.

 

 

Cota 273 m Deniz Tepe a fost cucerită de infanteriștii marini!

Publicată de Flotila Fluvială pe Marţi, 2 martie 2021

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel