Coronavirus: Republicanii din Senatul SUA, plan economic de 1.000 de miliarde USD pentru a contracara impactul pandemiei

S.I. Catalin / 20 Martie 2020 / 09:01
Sursa Foto: NBC News
Sursa Foto: NBC News

Liderul majorităţii republicane din Senatul american, Mitch McConnell, a prezentat joi o serie de măsuri de relansare a economiei în valoarea de circa 1.000 de miliarde de dolari pentru a contracara impactul pandemiei de coronavirus în Statele Unite, scrie AFP.

Textul urmează să fie supus negocierilor cu democraţii din Senat, înainte de a fi stabilită data votului. Aceste măsuri vor trebui aprobate apoi de Camera Reprezentanţilor, majoritar democrată, după care vor fi trimise spre promulgare preşedintelui Donald Trump.

,,Acest proiect include o serie de măsuri ambiţioase în patru priorităţi extrem de urgente", a declarat Mitch McConnell în sala de şedinţe, enumerându-le:

"Un ajutor financiar direct pentru americani", "un sprijin rapid pentru întreprinderile mici şi angajaţii lor", "măsuri importante pentru stabilizarea economiei noastre şi protejarea locurilor de muncă", "un sprijin pentru personalul medical curajos şi pacienţii care combat coronavirusul pe linia de front".

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy