Coronavirus. Premierul britanic Boris Johnson a fost externat din spital

Eduard Pascu |
Data publicării:

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a fost testat negativ la noul coronavirus înainte de a fi externat duminică din spitalul unde fost internat timp de o săptămână pentru a fi tratat de COVID-19, a declarat luni purtătorul său de cuvânt, conform agenţiei Press Association, preluată de dpa.

Testarea la ieşirea din spital este o procedură medicală standard, a menţionat purtătorul de cuvânt. Boris Johnson s-a aflat mai multe zile la terapie intensivă după ce a contractat virusul, iar ulterior a declarat că le datorează viaţa cadrelor medicale care l-au tratat, transmite Agerpres.

Luni, numărul deceselor provocate de epidemie a ajuns în Marea Britanie la 11.329, cu 717 în plus faţă de ziua anterioară. Fără a include Irlanda de Nord, 88.621 de persoane au fost confirmate cu coronavirus.

Ministerul Apărării a anunţat că desfăşoară 200 de militari pe teritoriul ţării, cu misiune de suport pentru serviciile de ambulanţă.

Potrivit biroului premierului, militarii vor conduce autovehicule, vor prelua apeluri telefonice şi vor acorda asistenţă echipajelor de paramedici.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel