Consilierul lui Trump pentru relația cu Rusia, demisionează. În SUA se așteaptă un val de demisii după haosul din Congres

DefenseRomania Team |
Data publicării:
Președintele american în exercițiu Donald Trump, sursă foto: The White House Facebook
Președintele american în exercițiu Donald Trump, sursă foto: The White House Facebook

Principalul consilier pe Rusia al administrației Trump , Ryan Tully, a demisionat și mai mulți membri ai Consiliului de Securitate Națională sunt așteptați să demisioneze în curând.

După ce mai mulți membri ai administrației Trump au anunțat că demisionează, Ryan Tully, principalul consilier al președintelui Donald Trump pe Rusia, a demisionat și mai mulți membri ai Consiliului de Securitate Națională sunt așteptați să demisioneze în curând în urma asaltului de miercuri a Capitolului de către susținătorii lui Trump, a declarat un înalt oficial al administrației, transmite Reuters.

Oficialul, vorbind sub condiția anonimatului, a mai spus că anunțul lui Trump de a înlesni o „tranziție pașnică”  a puterii către președintele ales Joe Biden, la 20 ianuarie a fost parțial menit să evite alte demisii din rândul echipei sale.

Amintim că, în urma asaltului Capitolului de către susținătorii lui Trump, potrivit CNN și Bloomberg, o serie de colaboratori ai lui Trump au anunțat că vor demisiona. Printre aceștia se numără: Matt Pottinger, consilierul adjunct pentru securitate națională al Casei Albe; Robert O’Brien, consilierul pe probleme de securitate și adjunctul șefului staffului de la Casa Albă; Sarah Matthews, responsabilă de relația cu presa; Rickie Niceta, membră a echipei de evenimente;  Chris Liddell;  Stephanie Grisham,şefa de cabinet a Primei Doamne Melania Trump, fostă director de comunicare şi ataşat de presă al Casei Albe.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel