Congresul SUA a confirmat alegerea lui Joe Biden

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Congresul SUA a ratificat joi victoria preşedintelui ales, democratul Joe Biden, în scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie, transmite EFE, citat de Agerpres.

Ratificarea are loc după o lungă şi extraordinară zi de 6 ianuarie care a fost marcată de un asalt asupra Congresului comis de susţinători ai preşedintelui în exerciţiu Donald Trump cu scopul de a bloca procesul de confirmare a rezultatelor electorale, precizează sursa citată. 

Congresul SUA a confirmat oficial victoria lui Joe Biden în alegerile prezidențiale, potrivit CNN). Joe Biden a câștigat în fața lui Donald Trump cu 306 voturi față de 232. Joe Biden devine al 46-lea președinte al SUA. Anunțul oficial a fost făcut de Mike Pence, vicepreședintele SUA și șeful formal al Senatului.

 

Senatul a respins obiecţia susţinătorilor lui Trump privind rezultatul alegerilor din Pennsylvania

 

Senatul SUA a respins joi dimineaţă cu un vot covârşitor obiecţia formulată de aliaţii preşedintelui în exerciţiu Donald Trump faţă de certificarea rezultatelor din statul Pennsylvania ale alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie, precizează Agerpres.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel