Conferinţa științifică internațională Strategii XXI cu tema „România Centenar"

Colegiul Național de Apărare din Universitatea Națională de Apărare „Carol I" va organiza marți, 26 iunie, începând cu ora 09.30, în Sala Senatului instituției, Conferinţa științifică internațională STRATEGII XXI cu tema "România Centenar".

Activitatea marchează, prin activităţi de cercetare ştiinţifică specifice, sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire, în cadrul unei secţiuni speciale „1 Decembrie 1918" – 100 de ani de la faurirea statului naţional unitar.

„ROMÂNIA CENTENAR" se constituie într-o platformă academică pentru schimburile de idei, exprimarea opiniilor şi comunicarea celor mai noi rezultate ale cercetarii în cadrul a două secţiuni distincte: „România în sistemul relațiilor internaționale la o sută de ani de la Marea Unire" şi „Dinamica securităţii naţionale şi internaţionale în anul Centenarului României".

La acest eveniment au fost invitați să participe personalităţi marcante din sfera ştiinţifică, politică, militară și absolvenţi ai Colegiului Naţional de Apărare, cercetători şi cadre didactice de la universităţi şi institute similare Departamentului pentru studii de securitate şi leadership, personal militar şi civil din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Afacerilor Externe, precum şi cadre didactice şi cercetători din instituţii de învăţământ şi cercetare militare şi civile, reprezentanţi ai organismelor neguvernamentale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență
Get it on App Store
Get it on Google Play

DefenseRomania on Facebook

Articole Recomandate

Crossuri externe


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2022 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0