Conceptul de cashback la cazinourile online – ce înseamnă şi cum funcţionează

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
DefenseRomania

Un jucător modern de cazino nu se poate plânge că tehnologia nu îl ajută să fie în compania jocului preferat exact atunci când o doreşte. Este de ajuns un telefon mobil şi un cont activ într-un cazino pentru ca acest lucru să se şi întâmple într-o secundă.

Şi odată conectat la platforma online favorită, trebuie să recunoşti că paleta de ofertă este una extrem de variată tocmai pentru a avea de unde alege. Şi pe măsură ofertei sunt şi diversele promoţii prin care platformele înţeleg să îşi fidelizeze jucătorii aşa că am decis să ne oprim asupra bonusului de cashback, deci urmăreşte-ne cu atenţie.

 

Ce este cashback?

 

Este foarte clar că ai un card de pe care îţi încasezi salariul său veniturile veniturile lunare, aşa că ai câteva noţiuni de bază în utilizarea lor. Dar în egală măsură ştii şi despre faptul că sunt foarte folositoare atunci când faci plăţi diverse, fără să mai fi  nevoit să cari asupra ta numerar.

Şi în momentul unei plăti banca emitoare a cardului îţi oferă un avantaj care se numeşte cashback. Acest lucru înseamnă bani înapoi, dacă plata se face la anumiţi comercianţii, bani care se regăsesc la finalul lunii într-un anumit procent din suma cheltuită înapoi pe cardul tău.

Şi în industria de cazinouri online lucrurile funcţionează exact la fel, primeşti un bonus de tip cashback, eşti sigur că banii se întorc înapoi în contul tău de jucător. Dar ca şi la bănci, trebuie doar să fi de acord cu accesarea şi revendicarea promoţiei şi să respecţi regulile impuse.

În fond şi în viaţa normală dar şi în cea de jucător orice cadou este primit cu braţele deschise. Şi atunci când este vorba despre bani adevăraţi, acest cadou capăta o importanţă deosebită şi de ce să nu o recunoaştem, tuturor ne place acest lucru.

Există însă o condiţie majoră pentru a fi eligibil la revendicarea acestui bonus de tip cashback, trebuie neapărat să fi client de cazino online cu acte în regulă. Este necesar deci să treci peste procesul de înregistrare, să primeşti calitatea de client şi în acel moment bonusurile o să înceapă să curgă cu adevărat.

 

Beneficii

 

Păi încă de la început din însuşi numele poţi deduce că un bonus cashback aduce bani înapoi în contul tău de jucător. Acum trebuie doar să fie atent dacă vei aduce înapoi în cont doar un anumit procent din banii jucaţi sau chiar pe toţi. 

Şi pentru a înţelege acest concept hai să dăm şi un exemplu. Ţi se oferă ca jucător de platformă online un bonus cashback de 20%, dacă alegi să joci la slotul tău preferat. Însă imediat ţi se comunică şi faptul că pentru a beneficia de el trebuie să şi joci o anumită sumă de bani.

Beneficiul pentru tine este clar, joci suma indicată de platformă şi în cont ai şi 20% bani suplimentari. Acest lucru se întâmplă la bonusurile de tip cashback care nu includ condiţia de a pierde sau de a câştiga, pur şi simplu eşti recompensat în acest fel ca jucător pe platforma care lansează acest bonus.

Dar există şi bonusuri cashback care returnează acest procent numai dacă pierzi o anumită sumă de bani, aşa că întotdeauna se indică să citeşti termenii ataşaţi acestui bonus. În general sunt de acceptat bonusurile cashback care dau acel procent indiferent dacă pierzi sau câştigi, aşa că nu strică să le identifici şi să le accesezi cât de des poţi.

Şi un alt beneficiu extrem de important al bonusului de cashback este faptul că se acordă şi pentru perioade lungi de timp, pentru o săptămână sau chiar pentru o lună. Şi dacă ai o săptămână proastă şi pierzi, parcă este bine să îţi vină în cont procentul acestui bonus care în mod sigur mai îndulceşte puţin din pierderea suferită.

 

Iată cum te poţi bucura şi tu de el

 

Să fii jucător de cazino online şi să dai cu piciorul unui bonus de cashback înseamnă că ai ratat o şansă bună de diminua o eventuală pierdere financiară. Şi în egală măsură putem spune că ai irosit şi o şansă bună de a petrece cât mai mult timp în compania jocului favorit.

Dar suntem la fel de siguri că eşti un jucător de cazino online pentru care orice cadou primit sub forma unui bonus cashback este ocazie de sărbătoare. Şi de ce nu ar fi, primeşti nişte bani suplimentari în cont şi chiar dacă ai o sesiune păguboasă de pariere tot mai recuperezi ceva.

În câteva minute ai şi primit calitatea de client solicitată. Trebuie doar să parcurgi procedura de transmitere de documente în mărimea şi formatul cerut şi să aştepţi pe email primirea calităţii de client.

Dacă totul este OK, atunci poţi trece imediat la joc şi accesa primul bonus care ţi se oferă, cel de bun venit. Ia-l şi obişnuieşte-te cu oferta platformei, pentru că tocmai ce ţi s-au deschis porţile unor promoţii uluitoare printre care vei regăsi ulterior şi o mulţime de bonusuri cashback.

 

Concluzie

 

În final trebuie doar să înţelegi că acest concept de cashback se aplică de minune mai ales într-un cazino online. Ideea generală este că primeşti bani înapoi ca în cazul cardurilor de cumpărături, aşa c ă nu are cum să îţi strice acest lucru. Fii atent doar la termenii şi condiţiile de acordare, alege-le pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine şi în mod cert că te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti rapid experienţa de jucător.


 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel