Comitetului Militar al NATO se va reuni în perioada 13-15 septembrie, la Ljubljana

S.I. Catalin / 26 aug 2019 / 20:12

Şedinţa Comitetului Militar al NATO, la nivelul şefilor de stat major general din ţările membre ale Alianţei, va avea loc în perioada 13-15 septembrie, în capitala Sloveniei, a anunţat, luni, serviciul de presă al NATO, potrivit Rador.

Cea mai înaltă instanţă militară a NATO, Comitetul Militar, se va reuni în perioada 13-15 septembrie la Ljubljana, în Slovenia" - se afirmă în comunicatul Alianţei.

În document se subliniază că şedinţa Comitetului Militar al NATO "va permite şefilor ministerelor apărării să se strângă laolaltă şi să discute probleme de importanţă strategică pentru Alianţa Nord-Atlantică".

,,Şefii de stat major general din ţările NATO vor discuta operaţiunile, misiunile şi activitatea NATO, probleme privind descurajarea şi apărarea regiunii euroatlantice, concepţia acţiunilor militare NATO şi altele" - au precizat surse din cadrul serviciului de presă al NATO.

Pe parcursul unui an, Comitetul Militar al NATO se reuneşte de două ori la Bruxelles şi o dată într-una din ţările membre ale Alianţei.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy