Comandat din corpul de elită al Iranului: Bazele SUA sunt în raza de acţiune a rachetelor iraniene

S.I. Catalin |
Data publicării:

Un comandat din corpul de elită al Iranului, Gărzile Revoluţionare, a declarat marţi că bazele regionale ale SUA şi portavioanele din Golf se află în raza de acţiune a rachetelor iraniene, informează agenţia de presă Tasnim, citată de Reuters.

În contextul tensiunilor dintre Teheran şi Washington, comandantul Hossein Nejat a declarat: "Bazele americane sunt în raza de acţiune a rachetelor noastre ... Rachetele noastre vor distruge portavioanele lor dacă ei fac vreo greşeală".

,,Americanii sunt foarte conştienţi de consecinţele unei confruntări militare cu Iranul", a mai spus comandantul iranian.

Tensiunile dintre cei doi vechi inamici, Iranul şi SUA, au escaladat în ultimele săptămâni, la un an după ce Washingtonul a părăsit acordul nuclear internaţional cu Teheranul din 2015, destinat încetării programului nuclear de către Iran, în schimbul ridicării sancţiunilor financiare de către comunitatea internaţională. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel