Comandantul adjunct al unui pescador rus riscă cinci ani de închisoare după ce a scufundat o navă japoneză

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Garda de Coastă a Japoniei, sursă foto: Guvernul nipon
Garda de Coastă a Japoniei, sursă foto: Guvernul nipon

Comandantul adjunct al pescadorului rus Amur a fost arestat ieri și, dacă va fi găsit vinovat riscă până la cinci ani de închisoarew sau amendă un milionde yeni japonezi pentru neglijență în navigație, eveniment soldat cu trei morți.

Biroul consulatului general al Rusiei din Sapporo, citat de TASS a anunțat că "el poate primi până la cinci ani de închisoare sau o amendă de până la 1 milion de yeni". Consulatul a informat că cetățeanul rus Pavel Dobryansky a fost prezentat unui procuror din orașul Asahikawa.

Paza de Coastă din orașul portuar japonez Mombetsu a confirmat că Pavel Dobryansky, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat. Procuratura are termen 72 de ore pentru a prezenta acuzațiile oficiale. 

Pe 26 mai, pescadorul rus Amur s-a ciocnit cu un vas de pescuit japonez Hokko-Maru 8 în Marea Okhotsk, la 23 km de coasta insulei japoneze Hokkaido. În urma evenimentului trei pescari japonezi au fost uciși și doi au fost răniți.

Citește și: Disputa Insulelor Kurile. Rusia închide ușa negocierilor cu Japonia. Putin: Teritoriile rusești nu se negociază

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel