Colonelul Gheorghe Năstăsescu a murit. A servit peste trei decenii în Armată, executând peste 400 de salturi

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Gheorghe Năstăsescu, sursă foto: Nicolae Ciucă Facebook
Gheorghe Năstăsescu, sursă foto: Nicolae Ciucă Facebook

Colonelul Gheroghe Năstăsescu a murit. Anunțul a fost făcut de ministrul Apărării Nicolae Ciucă care a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Ne-a părăsit prea devreme un camarad de valoare, un bun profesionist și mai ales un om cu un caracter puternic, un foarte bun ofițer de stat major”, a trnasmis Nicolae Ciucă pe pagina sa oficială de Facebook.

Ministrul a anunțat că, din păcate, Gheorghe Năstăsescu a pierdut lupta cu COVID-19. Acesta a servit peste trei decenii în Armata română, iar destinul său s-a împletit cu zborul, executând cu succes peste 400 de salturi cu parașuta.

„Transmit sincere condoleanțe familiei, colegilor și prietenilor acestui om deosebit.L-am cunoscut pe colonelul Gheorghe Năstăsescu, un ofițer extrem de curajos și dornic de a se lupta cu înălțimile, destinul său împletindu-se timp de 32 de ani cu zborul, executând peste 400 de salturi cu parașuta.

A parcurs cu profesionalism și devotament toate treptele carierei militare, desăvârșindu-și cariera în Statul Major al Apărării.Colonelul Gheorghe Năstăsescu s-a bucurat de prețuirea şi respectul celor care i-au fost lideri, colegi sau prieteni, fiind un exemplu de moralitate şi profesionalism.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a mai transmis îndurerat ministrul Nicolae Ciucă.

Dumnezeu să-l odihnească!

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel