Colonelul Gheorghe Năstăsescu a murit. A servit peste trei decenii în Armată, executând peste 400 de salturi

DefenseRomania Team / 17 feb 2021 / 17:54
Gheorghe Năstăsescu, sursă foto: Nicolae Ciucă Facebook
Gheorghe Năstăsescu, sursă foto: Nicolae Ciucă Facebook

Colonelul Gheroghe Năstăsescu a murit. Anunțul a fost făcut de ministrul Apărării Nicolae Ciucă care a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Ne-a părăsit prea devreme un camarad de valoare, un bun profesionist și mai ales un om cu un caracter puternic, un foarte bun ofițer de stat major”, a trnasmis Nicolae Ciucă pe pagina sa oficială de Facebook.

Ministrul a anunțat că, din păcate, Gheorghe Năstăsescu a pierdut lupta cu COVID-19. Acesta a servit peste trei decenii în Armata română, iar destinul său s-a împletit cu zborul, executând cu succes peste 400 de salturi cu parașuta.

„Transmit sincere condoleanțe familiei, colegilor și prietenilor acestui om deosebit.L-am cunoscut pe colonelul Gheorghe Năstăsescu, un ofițer extrem de curajos și dornic de a se lupta cu înălțimile, destinul său împletindu-se timp de 32 de ani cu zborul, executând peste 400 de salturi cu parașuta.

A parcurs cu profesionalism și devotament toate treptele carierei militare, desăvârșindu-și cariera în Statul Major al Apărării.Colonelul Gheorghe Năstăsescu s-a bucurat de prețuirea şi respectul celor care i-au fost lideri, colegi sau prieteni, fiind un exemplu de moralitate şi profesionalism.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a mai transmis îndurerat ministrul Nicolae Ciucă.

Dumnezeu să-l odihnească!

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy