Coliziune în Marea Neagă între o navă rusească și una turcească

Eduard Pascu |
Data publicării:

La primele ore ale dimineții, în Marea Neagră, lângă Istanbul, un petrolier rusesc și o navă de pescuit turcească s-au ciocnit. În urma coliziunii nava turcească s-a scufundat, relatează agenția Associated Press, transmite paginaderusia.

Într-o declarație a guvernatorului din Istanbul se arată că trei cetățeni turci sunt dați disparuți, iar alți trei au fost salvați de pescari după ciocnire. Autoritățile au început să caute dispăruții cu ajutorul scafandrilor și a bărcilor.

Nava rusească Glard 2 se deplasa din Rusia, spre Izmir, în vestul Turciei. Vasul face parte din categoria tancurilor petroliere și chimice.

Într-o postare pe Twitter a biroului guvernatorului de la Istanbul se precizează că din cauza ceții dense a fost suspendată temporar navigația prin Strâmtoarea Bosfor.

Vezi și: Crucişătorul rusesc "Mareşal Ustinov" nu a reuşit să acosteze la Istanbul

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel