Nicolae Ciucă: Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă. Sursa Foto: Facebook
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă. Sursa Foto: Facebook

Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19, afirmă ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, într-un mesaj publicat pe Facebook.

El a detaliat că a vizitat joi câteva secţii ale unităţii sanitare unde va fi deschisă o secţie pentru pacienţii infectaţi cu noul coronavirus.



,,Deşi spitalul este non-COVID, am fost plăcut surprins de preocuparea celor de aici pentru a pune la punct o secţie în care să fie trataţi pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2 cu probleme. Au fost stabilite circuitele, au fost identificate şi începute lucrările de modernizare şi adaptare a procedurilor pentru a nu perturba activitatea curentă din spital, iar lucrurile sunt pe drumul cel bun", declară Ciucă.

În acest context, spune ministrul, a avut o discuţie şi despre campania de vaccinare.

,,Pe lângă Institutul Cantacuzino, care este centru principal de depozitare a vaccinului anti-COVID-19, Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare, cu multiple sarcini în păstrarea, depozitarea şi chiar administrarea vaccinului", afirmă Nicolae Ciucă. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel