Cisterna KC-707 de la Omega certificată pentru a alimenta F-35 Lightning II

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Compania americană care oferă servicii de realimentare aeriană pentru unitățile militare, Omega Aerial Refueling Services, a anunțat că cisternele aeriene KC-707 au fost certificate să alimenteze în aer avioanele Lockheed Martin F-35 Lightning II în urma încercărilor de zbor care au avut loc la Baza Edwards din California, transmite defenceblog.

"Întreaga noastră flotă este acum pregătită să sprijine această aeronavă de ultimă generație", a transmis compania Omega Air Refueling. Compania este lider în serviciile comerciale de realimentare în zbor iar flota Omega furnizează mai mult combustibil decât orice alt transportator din lume.

Omega furnizează realimentare aer-aer cu o flotă de tancuri special echipate și transformate pentru a servi drept platforme de alimentare în aer care răspund nevoilor operaționale ale US Navy, US Marine Corps și aliaților SUA

Compania operează o flotă de aeronave KC-707 și KDC-10. În prezent, toate cisternele aeriene sunt configurate pentru realimentarea avioanelor în aer iar fiecare cisternă aeriană este capabilă să zboare peste 1.200 de ore pe an.

Vezi și: Franța a primit prima aeronavă cisternă KC-130J Super Hercules

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel