Cine e omul care a declarat război coronavirusului în România și a ieșit câștigător

Eduard Pascu |
Data publicării:

De când a izbucnit pandemia, o singură voce a arătat cumpătare și echilibru în România. Această persoană însă nu face parte din Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre profesorul Alexandru Rafila. A făcut pentru comunicare pe tema coronavirusului mai mult decât toți cei care fac parte din Grupul de Comunicare Strategică. A știut să explice reguli fără a panica populația, fără a spune non-stop: ”trebuie să stați în casă!” A avut întotdeauna o poziție echilibrată pentru a nu speria oamenii, dar astfel încât pentru a-i proteja. Cu toate acestea, Alexandru Rafila nu se află în Grupul de Comunicare Strategică. Profesorul este omul care a declarat război coronavirusului în România și a ieșit câștigător la nivel de comunicare pentru că mulți oameni îl apreciază nu doar din punct de vedere medical, ci și datorită faptului că nu induce panică atunci când vorbește despre Covid-19.

Mai mult pe DC News

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel