Ceremonii de absolvire şi de înaintare în primul grad pentru promoţia "General Ioan Emanoil Florescu"

Eduard Pascu |
Data publicării:
Credit foto: Laurențiu Turoi
Credit foto: Laurențiu Turoi

Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, a participat vineri, 31 iulie, la festivitatea de absolvire a promoţiei 2020 "General Ioan Emanoil Florescu" de la Academia Tehnică Militară din Bucureşti.

În cadrul ceremoniei, ministrul apărării naţionale i-a felicitat pe cei 216 tineri ingineri militari cu ocazia absolvirii uneia dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ politehnic din România.

"Dragi absolvenţi, bine aţi venit în corpul ofiţerilor! Astăzi, gradul pe care îl purtaţi vine ca o încununare a mai multor ani de trudă. Armata are mare nevoie de tineri pregătiţi acum, într-o perioadă în care resursa umană este esenţială. Aţi parcurs până aici un drum lung şi deloc uşor şi vă aşteaptă alte etape în desăvârşirea pregătirii dumneavoastră. Vă asigur că întreaga conducere a Armatei României vă va sprijini parcursul în carieră şi că vom avea grijă să vă desfăşuraţi activitatea în condiţii din ce în ce mai bune!", le-a spus ministrul Ciucă tinerilor absolvenţi, se arată într-un comunicat al MApN.

Tot vineri au avut loc ceremoniile de înaintare în primul grad de ofiţer, maistru militar sau subofiţer şi de absolvire a promoţiei 2020 "General Ioan Emanoil Florescu" în toate instituţiile militare de învăţământ superior şi în şcolile de maiştri militari şi subofiţeri ale categoriilor de forţe ale Armatei, la care au participat oficialităţi civile şi militare din conducerea Ministerului Apărării Naţionale.

Ceremonii similare au mai avut loc la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene "Traian Vuia" (pentru cei 199 de absolvenţi), în prezenţa generalului de flotilă aeriană Iulian Paţilea, locţiitor pentru operaţii şi instrucţie al şefului SMFA, şi la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre "Basarab I" din Piteşti (pentru cei 306 absolvenţi), în prezenţa generalului de brigadă Eugen Popescu, locţiitorul şefului Direcţiei Operaţii din cadrul Statului Major al Apărării.

În cadrul ceremoniilor de absolvire, reprezentanţii conducerii MApN au transmis mesaje de felicitare tinerilor absolvenţi şi au înmânat premii şi distincţii şefilor de promoţii.

Citește și: Încă o promoție la Universitatea Naţională de Apărare "Carol I"

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel