Cehia repară elicopterele Mi-17 ale Forțelor Aeriene din Burkina Faso

Eduard Pascu / 13 dec 2019 / 15:00

Două elicoptere Mi-17 ale Forțelor Aeriene Burkina Faso (FABF) vor fi recondiționate la LOM Praha din orașul Kbely situat la câțiva kilometri de orașul Praga, transmite Jane.

După ce timp de câțiva ani au fost depozitate în hangare, cele două elicoptere au fost transportate de un avion Il-76 aparținând Bazei Aeriene 511 de la aeroportul internațional Ouagadougou la aeroportul Pardubice, apoi transportate pe cale rutieră la Kbely. "Elicopterele au fost dezechipate de toate agregatele lor și vor fi revizuite aici, în timp ce toate piesele dinamice, inclusiv motoarele TV3-117MT și cutiile de viteze, sunt lucrate la uzina noastră Malesice din Praga. Lucrările care vor fi executate aici înseamnă că ciclul de viață al aeronavei va fi prelungit cu încă patru ani [de la 35 la 39], ceea ce înseamnă că au mai rămas opt ani de zbor", a declarat managerul de proiect Alexandr Demin. Se preconizează că lucrările la elicopterele Mi-17 vor fi finalizate la sfârșitul primăverii, după care vor fi supuse unor teste de zbor și apoi vor fi transportate la Ouagadougou.

Vezi și: Cehia înlocuiește sistemele sovietice cu ELM-2084. În tranzacție, Israelul implică și industria cehă de apărare

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy