Cazul asasinatului de la Arad | Bode: Cercetările continuă. Suntem în contact cu partenerii externi pentru strângerea de date

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Cercetările în cazul exploziei de la Arad continuă, iar Parchetul General coordonează ancheta şi structurile MAI sunt în contact cu partenerii externi pentru strângerea de date legat de cazuistică, a declarat, marţi, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

"Parchetul General coordonează ancheta de la Arad. Structurile noastre sunt în contact cu partenerii externi pe strângerea de date legat de cazuistică, legat de un portofoliu de posibili autori'', a precia ministrul Bode, potrivit Agerpres.

,,În acelaşi timp, am implicat, sub coordonarea inspectorului general al IGPR, domnul chestor general Benone Matei, toate structurile Ministerului Afacerilor Interne pentru a livra tot ce solicită procurorul de caz vizavi de cazul de la Arad. Sigur, date concrete din dosar nu pot să ofer, dar şi în aceste zile aceste cercetări continuă", a afirmat Bode, la Palatul Parlamentului.

Pe 29 mai, omul de afaceri Ioan Crişan a murit la Arad, după ce maşina în care se afla a explodat. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel