Cătălin Podaru, CEO Leviatan și Ubitech: Suntem onorați să susținem volumul „Viitorul razboi si apărarea Europei" în România

Cătălin Podaru, CEO al companiei Leviatan Desing, sursă foto: New Strategy Center @Facebook
Cătălin Podaru, CEO al companiei Leviatan Desing, sursă foto: New Strategy Center @Facebook

Catalin Podaru, CEO Leviatan și Ubitech, a transmis un mesaj cu ocazia lansării volumului „Viitorul război și apărarea Europei” semnat de reputați experți americani, printre care și generalul Ben Hodges.

New Strategy Center a lansat volumul Viitorul război și apărarea Europei, scris de reputații experți americani în securitate și relații internaționale, Generalul (rez.) John R. Allen și Generalul-locotenent (rez.) Ben Hodges, precum și de profesorul britanic Julian Lindley-French.

Importantul eveniment a avut loc cu sprijinul Leviatan Design. Cătălin Podaru, CEO Leviatan Design, a transmis un mesaj cu prilejul acestui eveniment.

„Suntem onorați să putem susține aparția unor publicații precum „Viitorul război și apărarea Europei" în România, întrucât analiza strategică a mediului internațional de securitate oferită de autori cu vastă experiență la nivel international este absolut necesară societății românești.

De la cetățeanul de rând, studentii în domenii de specialitate și până la factorii decidenți, cu toții avem de învațat. Cartea vine cu explicații valoroase pentru o serie de fenomene complexe, într-o perioadă în care trăim la confluența mai multor crize, dar și cu proiecții și concluzii pentru viitorul geo-strategic, extrem de utile tuturor celor cu o gândire critică, pe toate paliere sociale, inclusiv pentru factorii decidenți și oamenii politici.

Considerăm că sustinerea proactivă din partea mediului de afaceri a unor astfel de inițiative este o datorie rezultată din întelegerea și asumarea rolului multidimensional al companiilor în societate și nu se rezumă doar la aspecte pur economice. Astfel, colaborarea tuturor actorilor sociali, din mediul public, privat, academic, dar și din structurile de securitate este vital pentru depăsirea cu bine a crizelor actuale, mai ales pentru o țară precum România, care este în prima linie a provocarilor actuale”, a transmis Cătălin Podaru.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel