Casa Albă neagă că Trump a spus că Rusia nu mai vizează SUA

Donald Trump
Donald Trump

Casa Albă neagă că președintele american Donald Trump a spus că Rusia nu mai vizează SUA.

Casa Albă a negat că Donald Trump a spus miercuri că Rusia nu mai vizează Statele Unite, precizând că răspunsul său, 'nu', era destinat a le indica jurnaliştilor că nu va mai lua alte întrebări, şi nu se referea la potenţialul amestec al Moscovei în alegerile din SUA, transmite Reuters.

Întrebat de reporteri, înaintea unei şedinţe a cabinetului, dacă Rusia vizează încă SUA, liderul de la Casa Albă a răspuns: 'Nu', în contradicţie cu evaluările serviciilor de informaţii americane potrivit cărora Moscova îşi continuă tentativele de a se amesteca în alegerile din SUA. 'Preşedintele (...) a spus 'Nu' luării altor întrebări', a declarat mai târziu, la un briefing de presă, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders.

'Preşedintele şi administraţia sa lucrează susţinut pentru a se asigura că Rusia este incapabilă să se amestece în alegerile noastre aşa cum au făcut în trecut', a adăugat Sanders.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel