Ca la carte. Intervenție de manual a poliției din Italia, unde un egiptean a luat ostatic un polițist, chiar în Domul din Milano (Video)

Darius Muresan / 13 aug 2020 / 16:37

În Italia, la Milano, un egiptean, posibil migrant, a luat ostatic în Dom un agent de sercuritate. Poliția a intervenit și a reușit să îl imobilizeze, în timp ce Domul din Milano fusese înconjurat de trupe antitero care erau pe punctul de a interveni.

Publicația Corriere della Sera precizează că bărbatul, de origine africană, ar fi un egiptean care deținea un permis de ședere. El le-ar fi spus acest lucru forțelor de ordine în timpul arestării.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri. Sursa citată precizează că bărbatul avea un comportament suspect, moment în care a fost abordat de polițiști, chiar pe treptele Domului. Acesta a fugit în bazilică, unde, în apropierea altarului, a scos un cuțit și l-a luat ostatic pe un agent de securitate pe care l-a forțat să îngenuncheze.

Poliția a intervenit prompt iar trupele antitero au încercuit Domul din Milano, fiind pe punctul de a interveni. Mai mulți agenți înarmați au negociat cu bărbatul care a luat ostatic polițistul. Într-un moment de neatenție, unul din polițiști a acționat în forță, reușind să îl dezarmeze pe atacator care a fost ulterior arestat.

Cei de la il Giornale precizează că nu este exclusă ipoteza unui atac terorist, deși în prezent nu există indicii în acest sens. În orice caz, o anchetă este în curs de desfășurare.

Din fericire, în urma incidentului din bazilică nu a fost nimeni rănit. 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy