Ca la carte. Intervenție de manual a poliției din Italia, unde un egiptean a luat ostatic un polițist, chiar în Domul din Milano (Video)

Darius Muresan |
Data publicării:

În Italia, la Milano, un egiptean, posibil migrant, a luat ostatic în Dom un agent de sercuritate. Poliția a intervenit și a reușit să îl imobilizeze, în timp ce Domul din Milano fusese înconjurat de trupe antitero care erau pe punctul de a interveni.

Publicația Corriere della Sera precizează că bărbatul, de origine africană, ar fi un egiptean care deținea un permis de ședere. El le-ar fi spus acest lucru forțelor de ordine în timpul arestării.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri. Sursa citată precizează că bărbatul avea un comportament suspect, moment în care a fost abordat de polițiști, chiar pe treptele Domului. Acesta a fugit în bazilică, unde, în apropierea altarului, a scos un cuțit și l-a luat ostatic pe un agent de securitate pe care l-a forțat să îngenuncheze.

Poliția a intervenit prompt iar trupele antitero au încercuit Domul din Milano, fiind pe punctul de a interveni. Mai mulți agenți înarmați au negociat cu bărbatul care a luat ostatic polițistul. Într-un moment de neatenție, unul din polițiști a acționat în forță, reușind să îl dezarmeze pe atacator care a fost ulterior arestat.

Cei de la il Giornale precizează că nu este exclusă ipoteza unui atac terorist, deși în prezent nu există indicii în acest sens. În orice caz, o anchetă este în curs de desfășurare.

Din fericire, în urma incidentului din bazilică nu a fost nimeni rănit. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel