Braşov: Explozie la Uzina Mecanică Tohan (Foto/Video)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

O deflagraţie s-a produs, miercuri seară, la Uzina Tehnică Tohan, din judeţul Braşov, primele date arată că o persoană ar fi fost rănită în urma exploziei, a cărei cauză nu se cunoaşte, deocamdată. Alte două persoane ar fi intoxicate cu fum.

Tohan SA Zărneşti din judeţul Braşov are ca obiect de activitate fabricarea muniţiei şi armamentului, precum și a explozivilor. Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, deflagraţia a fost anunţată la ora 20:50.

UPDATE: Primarul din Zărnești, Alexandru Igrișan, a declarat la Digi 24 că explozia a avut loc la un depozit privat de artificii din curtea uzinei Tohan, precizeaza Hotnews.ro.



"ISU Braşov a alocat 4 autospeciale cu apă şi spumă, 1 autocisterna 10000 litri, două echipaje de prim ajutor, un echipaj de cercetare chimica CBRN, un echipaj pirotehnic. Din primele informaţii este posibil sa fie o victimă. De asemenea, sunt 2 persoane intoxicate cu fum”, informează ISU Braşov, potrivit News.ro.



Au fost alertate şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă Râşnov, Bran, Cristian şi Vulcan.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel