Boeing a prezentat noua aeronavă Future Attack Reconnaissance Aircraft

Eduard Pascu / 03 Martie 2020 / 22:25

Boeing FARA este conceput pentru a răspunde nevoilor curente ale US Army pe măsură ce tehnologiile și misiunile se schimbă, transmite defence blog. 

Elicopterul are rotorul principal compus din șase pale, un singur motor, scaune în tandem și un cockpit modular, de ultimă generație, cu un afișaj reconfigurabil.

„Oferim mai mult decât un elicopter - oferim un sistem accesibil și complet integrat pentru armată, misiune și viitor. Am combinat inovația, ingeniozitatea și experiența dovedită a elicopterului, cu teste ample și analize avansate, pentru a oferi o soluție foarte convingătoare”, a declarat Mark Cherry, vicepreședinte și director general al Boeing.

Designul fly-by-wire utilizează mai mult de 65 de ani de experiență în motoare, tehnologie avansată și dovedită. Produsul reduce riscurile și costurile. Sistemul va oferi capacități perfecte în arsenalul armatei, incluzând focuri de precizie pe distanțe lungi.

FARA va umple un gol critic în aviația armatei pentru un atac ușor avansat și o capacitate de recunoaștere, deținută anterior de Bell OH-58D Kiowa Warrior.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy