România a transferat în Ungaria 26 de pacienți. Doi dintre pacienți au decedat

Sursă foto: MApN
Sursă foto: MApN

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a informat luni că au fost transferaţi în Ungaria 26 de pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, precizând că unul dintre ei a decedat. Ulterior, Ministerul Sănătății a actualizat informația și a anunțat că, din păcate, doi pacienți au decedat.

UPDATE: Ministerul Sănătății a anunțat că doi pacienți transferați în Ungaria au decedat

Este vorba despre 2 femei:

1. Femeie, 64 ani, din Timișoara transferată în Szeged

2. Femeie, 63 ani, din București, transferată în Debrecen

Știrea inițială:

"Am reuşit să transferăm în Ungaria 26 de pacienţi: 17 la ATI şi 9 într-o formă nu atât de gravă, având nevoie doar de oxigen. Dar situaţia celor 17 este una extrem, extrem de critică. Din păcate, trebuie să vă dau şi o veste tristă: unul din cei 17 români transferaţi în Ungaria a decedat", a declarat Lucian Bode la sediul ministerului.

El a adăugat că situaţia din aceste zile este "una extrem de critică".

"Dacă ne uităm la cifrele din spitale, constatăm că avem o medie zilnică de aproximativ 15.000 de infectaţi. Avem o medie zilnică, din păcate, de 300 de decese. La ATI sunt peste 1.700 de pacienţi, iar în UPU avem peste 1.900 de pacienţi, dintre care aproximativ 300 aşteaptă în UPU eliberarea unui pat în ATI", a precizat Bode. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel