Biserică militară. Mihai Fifor, eveniment alături de Patriarhul României

Cristina Alexandrescu / 22 iun 2018 / 13:27
Biserică militară. Mihai Fifor, eveniment alături de Patriarhul României
Biserică militară. Mihai Fifor, eveniment alături de Patriarhul României

Mihai Fifor a participat, vineri, 22 iunie, la slujba punerii pietrei de temelie a bisericii care va fi construită în incinta Ministerului Apărării Naţionale.

"Am participat astăzi, alături de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Daniel, la slujba punerii pietrei de temelie a bisericii militare, care va fi construită în incinta Ministerului Apărării Naţionale", a scris ministrul Mihai Fifor pe Facebook.

Sprijin pentru proiect

Acesta a precizat că proiectul va fi realizat cu sprijinul Asociaţiei militar - creştine Jertfă şi Slujire şi al Casei Regale a României şi se înscrie în seria manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri.

"Lăcaşul de cult va fi construit din lemn, în stil românesc, şi va avea ca hram pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, ocrotitorul Armatei României, şi pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. Documentaţia tehnică a proiectului a fost realizată de către Centrul de Studii şi Proiectare Construcţii Militare, din subordinea Direcţiei Domenii şi Infrastructuri a M.Ap.N.", a transmis ministrul.

 

Foto: Facebook / Mihai Fifor

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy