Biden speră ca întâlnirea cu Putin ”să fie sinceră şi deschisă"

Eduard Pascu |
Data publicării:

Preşedintele american Joe Biden va susţine singur o conferinţă de presă după întâlnirea de săptămâna viitoare cu omologul său rus Vladimir Putin, pentru că este cel mai potrivit format de a avea o comunicare clară cu "presa liberă", a declarat sâmbătă un oficial de la Casa Albă, potrivit Reuters.

Biden se va întâlni cu Putin la 16 iunie într-o vilă din secolului al 18-lea cu vedere spre lacul Geneva, în Elveţia, pentru un summit care va aborda chestiuni precum stabilitatea nucleară strategică şi deteriorarea relaţiilor între Kremlin şi Occident, transmite Agerpres.

"Ne aşteptăm ca întâlnirea să fie sinceră şi deschisă", a spus oficialul de la Casa Albă.

"O conferinţă de presă solo este formatul potrivit pentru a avea o comunicare clară cu presa liberă pe subiectele discutate la întâlnire - atât în privinţa domeniilor unde am putea fi de acord, cât şi în privinţa celor unde avem mari îngrijorări", a mai afirmat oficialul.

Putin a spus înaintea summitului că relaţiile Rusiei cu Statele Unite se află la cel mai scăzut nivel din ultimii mulţi ani.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel