Biden a ales șeful interimar al Pentagonului. Lloyd Austin, propunerea din decembrie, trebuie să mai aștepte

Ciprian Dumitrache |
Data publicării:

David Norquist va ocupa funcția de secretar interimar al apărării pentru primele zile ale administrației Biden. 

Echipa lui Joe Biden a decis că Norquist, actualul secretar adjunct al apărării, este cea mai bună alegere pentru a gestiona operațiunile curente ale Departamentului Apărării până când generalul în retragere Lloyd Austin, care este opțiunea președintelui ales Joe Biden pentru conducerea departamentului apărării, va fi confirmat de Congres. 

Totodată, alți trei actuali oficiali i se vor alătura lui Norquist: Thomas Harker, în calitate de secretar interimar al marinei; John Roth, va fi secretarul interimar al forțelor aeriene iar John Whitley va fi numit secretarul armatei, a informat Defense News

Continuitate în conducerea Pentagonului 

Este obișnuit ca noile administrații să nu păstreze membrii administrației anterioare, dar păstrarea liderilor din managementul financiar pare să fie o mișcare pentru a-l ajuta pe Biden să întocmească bugetul Apărării pentru anul fiscal 2022.  

Întrebat fiind dacă va rămâne în continuare, Norquist a refuzat să comenteze, dar el a descris viziunea acestuia asupra tranziției ca fiind una în care sarcina sa este de a crea premisele unei viitoare administrații de succes, lucru pe care și echipa Obama a făcut-o pentru actuala administrație Trump. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel