Avion rusesc interceptat în apropierea României

Mihai Ciobanu |
Data actualizării: | Data publicării:
F/A-18 Hornet
F/A-18 Hornet

Un avion rusesc a fost interceptat în apropierea spaţiului aerian al României.

Incident aerian în apropierea spaţiului aerian al României. Antena 3 anunţă că un avion rusesc a fost interceptat în apropierea spaţiului aerian românesc. Într-o intervenţie telefonică, Mihai Fifor, ministrul Apărării, a declarat că astfel de incidente nu sunt, din păcate, foarte rare. 

"Misiunea de poliţie aeriană de pe aeroportul Mihai Kogălniceanu a avut loc joi, după ora prânzului. Imediat ce aeronava rusească a fost detectată, două aeronave ale Forţelor Aeriene Române au decolat într-o misiune de poliţie aeriană. Ulterior s-au ridicat şi două aeronave ale partenerilor noştri canadieni. A fost o misiune în spaţiul românesc, în spaţiul NATO, astfel încât să poată fi vizualizată aeronava rusă care n-a intrat niciun moment în spaţiul aerian românesc, dar aceasta este procedura şi, de obicei, aşa se execută aceste misiuni. Nu sunt lucruri, din păcate, foarte rare", a declarat Mihai Fifor la Antena 3. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel