Aeronave ale Forţelor Aeriene Ruse, interceptate de piloţii Forţelor Aeriene Poloneze (Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe un canal de Youtube, care se presupune că ar aparţine unui pilot al Forţelor Aeriene Ruse, a fost publicat un material video, nedifuzat până acum nicăieri în altă parte, în care se poate observa cum două avioane de vânătoare ale Forţelor Aeriene Poloneze, un F-16 şi un MiG-29 au interceptat o aeronavă militară rusă, cea de la bordul căreia a fost realizată şi înregistrarea.

Materialul video durează aproximativ un 1 minut şi prezintă avioanele de vânătoare F-16 și MiG-29 ale Forțelor Aeriene Poloneze, interceptând cel mai probabil avioane de vânătoare Su-27 Flanker și o aeronavă Ilyushin Il-22 (denumirea NATO Coot-B) care zburau (în spațiul aerian internațional) de-a lungul coastei baltice, îndreptându-se spre Kaliningrad – exclavă rusă care este situată între Polonia, Lituania și Marea Baltică.

Locația exactă și ora la care a fost realizat videoclipul nu sunt specificate, precizează Defense Blog.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel