Atac masiv cu drone asupra armatei ruse (Video): Principala ţintă a fost Peninsula Crimeea

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

Un sistem de apărare aeriană ar fi fost activat în Crimeea ocupată, iar a anunţat sâmbătă dimineaţa că a fost dejucată o tentativă de atac cu 20 de drone ucrainene care vizau ţinte din peninsulă

,,Forțele armate ruse au respins atacurile a 20 de drone ucrainene asupra Crimeei în noaptea de 11-12 august. Nu au fost raportate victime sau pagube", a precizt Ministerul rus al Apărării pe Telegram.

,,Noaptea trecută, o tentativă a regimului de la Kiev de a efectua un atac terorist cu douăzeci de vehicule aeriene fără pilot la bord împotriva unor obiective de pe teritoriul peninsulei Crimeea a fost oprită", se arată în comunicat.

După cum se menționează, paisprezece vehicule aeriene fără pilot ucrainene au fost distruse de sistemele de apărare aeriană și alte șase vehicule aeriene fără pilot au fost suprimate de războiul electronic.

Ministerul rus al Apărării a adăugat că nu s-au înregistrat victime sau pagube în urma atacului cu drone.

 

Principala ţintă a fost o mare bază militară din Crimeea

 

Canalul Telegram din Crimeea Wind raportează că, în jurul orei 02:00, localnicii au auzit explozii și activitate de apărare aeriană rusă în apropierea satului Novoozerne, lângă Evpatoria.

Canalul scrie că o mare bază militară de depozitare, cu mai multe depozite de muniţii, a fost înființată în apropiere de Novozerne. Ruşii au construit baza înainte de invazia pe scară largă a Rusiei în Ucraina. Potrivit locuitorilor, "acolo există o mulțime de echipamente militare".

Din cauza atacului cu drone în peninsulă, rușii au blocat podul din Crimeea. Canalele Telegram au relatat că dronele au zburat în Novoozerne timp de aproximativ o oră, iar imaginile postate online au surprins momentul lansării mai multor rachete interceptoare care vizau dronele ucrainene.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel