Atac cu rachete din Fâșia Gaza asupra Israelului într-o zonă în care se afla premierul Benjamin Netanyahu

Eduard Pascu |
Data publicării:

O rachetă a fost lansată marţi seara din Fâşia Gaza spre sudul Israelului, în timp ce premierul Benjamin Netanyahu efectua în zonă o vizită în legătură cu alegerile parlamentare în curs în ţară, a anunţat armata israeliană, relatează AFP.

''O rachetă a fost lansată din Gaza spre teritoriul israelian'', a indicat armata într-un mesaj adresat presei. Contactată de AFP, o purtătoare de cuvânt a armatei a precizat că proiectilul a căzut pe un teren viran, în sudul ţării, transmite Agerpres.

Cu puţin înainte de acest tir, care nu a fost revendicat pentru moment, premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a aflat în oraşul Bersheeva, situat la aproximativ 50 de kilometri de Fâşia Gaza, în deşertul Negev (sud), pentru a cere populaţiei locale să-l voteze în alegerile legislative de marţi.

În timpul alegerilor din septembrie 2019, Jihadul Islamic, a doua grupare armată din Fâşia Gaza, după Hamas care conduce această enclavă, a lansat o rachetă spre o locaţie din Israel unde avea loc o reuniune a premierului israelian.

Citește și: Alegeri Israel. Potrivit sondajelor partidul premierului israelian Benjamin Netanyahu, pe primul loc

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel