Atac cu rachete din Fâșia Gaza asupra Israelului într-o zonă în care se afla premierul Benjamin Netanyahu

Eduard Pascu / 24 Martie 2021 / 08:56

O rachetă a fost lansată marţi seara din Fâşia Gaza spre sudul Israelului, în timp ce premierul Benjamin Netanyahu efectua în zonă o vizită în legătură cu alegerile parlamentare în curs în ţară, a anunţat armata israeliană, relatează AFP.

''O rachetă a fost lansată din Gaza spre teritoriul israelian'', a indicat armata într-un mesaj adresat presei. Contactată de AFP, o purtătoare de cuvânt a armatei a precizat că proiectilul a căzut pe un teren viran, în sudul ţării, transmite Agerpres.

Cu puţin înainte de acest tir, care nu a fost revendicat pentru moment, premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a aflat în oraşul Bersheeva, situat la aproximativ 50 de kilometri de Fâşia Gaza, în deşertul Negev (sud), pentru a cere populaţiei locale să-l voteze în alegerile legislative de marţi.

În timpul alegerilor din septembrie 2019, Jihadul Islamic, a doua grupare armată din Fâşia Gaza, după Hamas care conduce această enclavă, a lansat o rachetă spre o locaţie din Israel unde avea loc o reuniune a premierului israelian.

Citește și: Alegeri Israel. Potrivit sondajelor partidul premierului israelian Benjamin Netanyahu, pe primul loc

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy