Atac cu dronă asupra oraşului Kursk din vestul Rusiei: Cinci răniţi

Foto: t.me/bazabazon
Foto: t.me/bazabazon

Guvernatorul regiunii Kursk din Federația Rusă, Roman Starovoit, a declarat că o dronă ucraineană ar fi atacat gara din Kursk.

Un atac cu dronă ucraineană asupra oraşului Kursk, în vestul Rusiei, a lovit o gară, rănind cinci persoane, a anunţat duminică guvernatorul regional, relatează AFP.

"Un atac cu dronă ucraineană la Kursk", a declarat Roman Starovoit pe Telegram, precizând că "conform unor informaţii preliminare, drona s-a prăbuşit pe acoperişul clădirii gării, iar după aceea a izbucnit un incendiu".

"Cinci persoane au fost rănite uşor de cioburi de sticlă", a adăugat el, menţionând că echipe de salvare se află la faţa locului.

Kursk se află la doar 90 de kilometri de graniţa dintre Rusia şi Ucraina.

Primarul Moscovei Serghei Sobianin a anunţat, la rândul sau, că o dronă a încercat sa se îndrepte spre Moscova şi că atacul a fost dejucat.

"A fost contracarat de forţele de apărare aeriană", a declarat primarul pe Telegram, mulţumindu-le "militarilor pentru intervenţia lor".

Canalele rusești Telegram au publicat un videoclip cu explozia de la stația din Kursk.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel