Atac armat în fața unui spital din Paris. Un mort și un rănit (Video)

Eduard Pascu |
Data publicării:

O persoană a fost împuşcată mortal şi alta rănită luni în faţa unui spital din Paris, au declarat surse concordante citate de Reuters şi AFP, precizând că atacatorul a reuşit să fugă pe motocicletă.

Potrivit surselor citate, persoana rănită beneficiază de îngrijiri medicale la spitalul Henry Dunant, din al XVI-lea arondisment, în faţa căruia a avut loc incidentul armat. "O persoană a murit şi una a fost rănită grav", au precizat pompierii, potrivit France Presse, transmite Agerpres.

Niciun element nu a fost furnizat până în acest stadiu de anchetatori privind circumstanţele incidentului armat din faţa acestui spital privat administrat de Crucea Roşie franceză.

Canalul de televiziune BFM a relatat că persoana ucisă este un bărbat, iar femeia rănită lucra pentru spital ca agent de pază.

"În total au fost şase focuri de armă. Mai întâi patru, apoi alte două. Un bărbat de circa de treizeci de ani era căzut la pământ", a povestit un localnic din zonă reporterilor de la Le Figaro.

Spitalul este în acelaşi timp şi un centru de vaccinare împotriva COVID-19, operaţional la momentul incidentului armat.

În imaginile difuzate de mai multe televiziuni pot fi văzuţi zeci de poliţişti trimişi la faţa locului pentru a securiza zona.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel