Armata ucraineană anunță că a lovit o bază militară rusă din Crimeea

Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:

Comandantul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate Ucrainene, generalul locotenent Mîkola Olesciuk, a confirmat lovirea unei unități militare rusești din Crimeea.

Pe 4 ianuarie, media ucraineană a raportat o serie de explozii au izbucnit în timpul unui raid aerian în Crimeea, în special în Sevastopol și Evpatoria.

Grupurile de monitorizare au scris despre „lovituri” și doborârea rachetelor. Canalele locale au raportat că s-au auzit explozii în Evpatoria și Sevastopol. La ora 15:25 rușii au blocat circulația auto pe podul  Crimeea. De asemenea, circulația transportului public terestru și maritime în Sevastopol a fost suspendată, iar în oraș a fost declarată alertă aeriană.

Ulterior, comandantul Forțelor Aeriene General-locotenent Mîkola Olesciuk a lăsat să se înțeleagă că bază militară rusă de lângă Evpatoria, din Crimeea, a fost lovită.

Probabil că vorbim despre distrugerea instalațiilor militare din Crimeea. "Astăzi, în jurul orei 15:00, Forțele Armate ale Ucrainei au lovit postul de comandă al trupelor de ocupație ruse de lângă Sevastopol. Felicitari Forțelor Armate ale Ucrainei", se arată într-o postare a StratCom - Departamentul de Comunicații Strategice al armatei ucrainene.

Andrii Yusov, reprezentantul Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei (GUR/HUR) a comentat mesajul canalului Telegram „Vântul Crimeei” cu privire la noile explozii de la Sevastopol.

"Se poate spune că se întâmplă online. Este vorba despre faptul că Forțele de Securitate și Apărare ucrainene își continuă munca. Și când va exista ocazia de a face publice rezultatele și de a le împărtăși, dacă este cazul, atunci le vom face publice”, a remarcat Yusov.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel