Armata ucraineană a lansat misiuni pentru eliminarea forţelor ruseşti de la periferia Kievului

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Armata ucraineană a declarat că a lansat operaţiuni de eliminare a forţelor ruseşti de la periferia capitalei Kiev, transmite vineri dpa.

Şeful administraţiei militare regionale din Kiev, Oleksandr Pavliuk, a declarat joi seară televiziunii ucrainene că există "rezistenţă din partea duşmanului", potrivit agenţiei UNIAN.

Ruşii circulă între unităţile lor, a adăugat Pavliuk. El a mai spus că nu poate divulga detalii ale operaţiunilor în curs.

Pavliuk a numit situaţia din regiunea Kievului dificilă, dar "controlabilă", menţionând că este greu să facă vreo predicţie.

Oficialul ucrainean a explicat totodată că drumurile către oraşul Jîtomîr (vest) şi către oraşele Bucea, Irpin şi Hostomel, la nord-vest de capitală, în apropierea periferiei Kievului, sunt cele mai riscante, la fel şi drumul către Makariv, spre est.

Pavliuk a mai anunţat că au fost raportate bombardamente la nord de capitală. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel