Arabia Saudită are o datorie de 1,5 miliarde de dolari către General Dynamics

Eduard Pascu |
Data publicării:

General Dynamics are de încasat de la Arabia Saudită aproximativ 1,5 miliarde de dolari pentru vehiculele militare care au fost vândute regatului prin susbsidiara sa din Canada, General Dynamics Mission Systems, transmite defense news.

Mai exact, această cifră provine din Light Armoured Vehicle (LAV) livrate în Arabia Saudită, care nu au fost plătite, iar suma a crescut în ultimul an, potrivit documentelor General Dynamics. Valoarea datoriei ar putea crește până la 2,6 miliarde de dolari, dată fiind producția de vehicule care nu au fost încă livrate, a adăugat compania.

CEO-ul General Dynamics, Phebe Novakovic, a recunoscut că „plățile programului nostru internațional din Canada au rămas lente”, dar a subliniat că „nu există nicio dispută cu privire la această datorie. Este pur și simplu o problemă de sincronizare și sperăm că o vom rezolva până la sfârșitul anului.”

Vezi și: Program Piranha 5. Primul lot de vehicule, livrat până în februarie

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel