Aprofundarea relaţiilor româno-britanice şi a Parteneriatului Strategic, priorităţile noului ambasador al României în Regatul Unit

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Aprofundarea relaţiilor româno-britanice şi a Parteneriatului Strategic este una dintre priorităţile noului ambasador al României în Regatul Unit, Laura Popescu, a scris aceasta joi pe Facebook, în contextul prezentării scrisorilor de acreditare reginei Elisabeta a II-a.

Relaţia cu Regatul Unit este foarte importantă şi datorită remarcabilei comunităţi româneşti, cu o contribuţie semnificativă la viaţa de zi cu zi a acestui stat, a subliniat ambasadoarea.

''Am fost deosebit de onorată să prezint Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a scrisorile de acreditare ca ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Buckingham. Mulţumesc Majestăţii Sale pentru primirea călduroasă şi discuţia avută!'', a postat Laura Popescu pe pagina de Facebook a Ambasadei.

Decretul de acreditare a ambasadoarei Laura Popescu în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a fost semnat de preşedintele Klaus Iohannis în luna ianuarie. Ea l-a înlocuit în acest post pe Dan Mihalache, care a fost numit ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Cipru. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel