Anexarea Crimeii cu Rusia arată că statul se întărește, spune Putin

Eduard Pascu |
Data publicării:
 Soldaţi ruşi îmbrăcaţi în uniforme fără însemne care au apărut pentru prima oară în timpul anexării peninsulei ucrainene Crimeea în 2014
Soldaţi ruşi îmbrăcaţi în uniforme fără însemne care au apărut pentru prima oară în timpul anexării peninsulei ucrainene Crimeea în 2014

Restabilirea Rusiei ca stat unic centralizat este cheia din ultimele două decenii, a declarat președintele rus Vladimir Putin, numind reunificarea Crimeii cu Rusia un eveniment istoric care arată faptul că statul se consolidează.

"O prioritate majoră este asamblarea, refacerea Rusiei ca stat unic centralizat", a spus Putin într-un interviu pentru canalul TV Rossia-1, transmite TASS.

"Din păcate, la sfârșitul anilor '90 ne-am apropiat de o linie foarte periculoasă, dincolo de care ne puteam aștepta la orice. Dar datorită răbdării și curajului oamenilor noștri - spun asta fără nicio exagerare - se datorează răbdării enorme și curajul poporului nostru, băieți obișnuiți, soldați obișnuiți care s-au confruntat cu o amenințare teroristă majoră, inclusiv în Caucazul de Nord, am reușit să depășim aceste dificultăți, să refacem țara și apoi să restabilim economia acesteia", a spus Putin.

Potrivit acestuia, indicatorii economici de acum 20 de ani diferă semnificativ de cei actuali. "Ei bine, acesta este cel mai important lucru care s-a făcut, mă refer la refacerea sferei sociale, a veniturilor și a bunăstării cetățenilor", a declarat Putin.

"În ceea ce privește întoarcerea Crimeei și Sevastopolului în casa natală, așa cum am spus mai devreme, atunci acesta este cu siguranță un eveniment dramatic și istoric, fără nici o exagerare. Acesta este rezultatul consolidării statului nostru din interior", a subliniat Putin.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel