Analistul și profesorul Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Iulian Chifu @Facebook
Sursă foto: Iulian Chifu @Facebook

Politologul și profesorul Iulian Chifu, fost consilier prezidențial și expert în relații internaționale, a fost numit consilier al premierului României Nicolae Ciucă.

Iulian Chifu conduce Centrul pentru Prevenirea Conflictelor și Ealry Warning și a fost în trecut consilier prezidențial pentru afaceri strategice și securitate internațională al fostului președinte Traian Băsescu. 

Anunțul cu privire la numirea sa în postura de consilier al premierului Nicolae Ciucă a fost făcut chiar de către Iulian Chifu pe pagina personală de Facebook.

„Am avut azi onoarea sa mi se propuna pozitia de consilier de stat al Premierului Nicolae Ciuca. Avand in vedere relatia veche si apropiata si prietenia care ma leaga de generalul Ciuca, am acceptat. E de munca, iar provocarile in zona in care ma pricep - relatii internationale, securitate, conflicte, crize, afaceri strategice - sunt numeroase. Cu sprijinul institutional necesar si cu ajutorul echipei, sper sa reusesc sa fac fata si acestei responsabilitati pe care mi-am asumat-o”, a transmis Iulian Chifu, pe pagina personală de Facebook.

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel