Ana Birchall - Wess Mitchell, ultimele detalii înaintea unui eveniment cheie

Cristina Alexandrescu / 18 iun 2018 / 14:00
Foto Facebook / Ana Birchall
Foto Facebook / Ana Birchall

Ana Birchall s-a întâlnit cu Wess Mitchell.

Ana Birchall, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, anunţă că s-a întâlnit cu adjunctul secretarului de stat american pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, pentru a discuta ultimele detalii despre Dialogul Strategic Anual România - SUA, care va avea loc marţi, la sediul Guvernului.

'Discutând cu domnul Wess Mitchell, asistentul secretarului de stat al SUA, ultimele detalii despre Dialogul Strategic Anual România - Statele Unite ale Americii, care va avea loc mâine, începând cu ora 8,30, la sediul Guvernului', a scris Ana Birchall, luni, pe Facebook.

Wess Mitchell efectuează, începând de luni, o vizită la Bucureşti, unde se va întâlni cu oficiali români şi cu analişti independenţi pentru a discuta chestiuni de securitate regională şi cooperare economică, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat al SUA. Wess Mitchell va conduce delegaţia SUA la cea de a şasea reuniune a Dialogului de Parteneriat Strategic SUA - România şi va susţine un discurs la Universitatea Bucureşti. Vizita la Bucureşti a lui Wess Mitchell are loc în cadrul unui turneu european, desfăşurat în perioada 17 - 22 iunie şi care mai cuprinde deplasări la Zagreb, Praga şi Bruxelles.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy