Ana Birchall - Wess Mitchell, ultimele detalii înaintea unui eveniment cheie

Foto Facebook / Ana Birchall
Foto Facebook / Ana Birchall

Ana Birchall s-a întâlnit cu Wess Mitchell.

Ana Birchall, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, anunţă că s-a întâlnit cu adjunctul secretarului de stat american pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, pentru a discuta ultimele detalii despre Dialogul Strategic Anual România - SUA, care va avea loc marţi, la sediul Guvernului.

'Discutând cu domnul Wess Mitchell, asistentul secretarului de stat al SUA, ultimele detalii despre Dialogul Strategic Anual România - Statele Unite ale Americii, care va avea loc mâine, începând cu ora 8,30, la sediul Guvernului', a scris Ana Birchall, luni, pe Facebook.

Wess Mitchell efectuează, începând de luni, o vizită la Bucureşti, unde se va întâlni cu oficiali români şi cu analişti independenţi pentru a discuta chestiuni de securitate regională şi cooperare economică, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat al SUA. Wess Mitchell va conduce delegaţia SUA la cea de a şasea reuniune a Dialogului de Parteneriat Strategic SUA - România şi va susţine un discurs la Universitatea Bucureşti. Vizita la Bucureşti a lui Wess Mitchell are loc în cadrul unui turneu european, desfăşurat în perioada 17 - 22 iunie şi care mai cuprinde deplasări la Zagreb, Praga şi Bruxelles.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel