Ameninţări Hezbollah: Benjamin Netanyahu susţine că 'nu este impresionat'

Sebastian Florea |
Data publicării:

Prim ministrul israelian Benjamin Netanyahu susţine că 'nu este impresionat' de ameninţările liderului Hezbollah.

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sâmbătă că 'nu este impresionat' de un discurs al şefului Hezbollah, Hassan Nasrallah, în care liderul şiit libanez a ameninţat Israelul.

Nasrallah a vorbit vineri la televiziune, în cadrul unei ceremonii care marca a 13-a aniversare a sfârşitului războiului din 2006 între Hezbollah şi Israel. Acest război de 34 de zile s-a soldat cu moartea a 1.200 de libanezi, în majoritate civili, şi a 160 de israelieni, majoritatea soldaţi.

'Dacă (Israelul) intră în sudul Libanului, veţi vedea o transmisiune în direct cu distrugerea forţelor israeliene', a avertizat Nasrallah. 'Nu suntem impresionaţi de ameninţările lui Nasrallah', a afirmat sâmbătă Netanyahu într-un comunicat de pe WhatsApp. 'Ştie foarte bine că le difuzează din adâncimea buncărului său', a mai spus el despre Hassan Nasrallah, a cărui mişcare este considerată 'teroristă' de Israel, şi care este rareori văzut în public din motive de securitate. Într-un interviu acordat în 2014 ziarului libanez Al-Akhbar, şeful Hezbollah a declarat că schimbă frecvent locul în care îşi petrece nopţile, în special după războiul din 2006, negând însă că trăieşte ascuns.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel