Ameninţări Hezbollah: Benjamin Netanyahu susţine că 'nu este impresionat'

Sebastian Florea / 17 aug 2019 / 23:09

Prim ministrul israelian Benjamin Netanyahu susţine că 'nu este impresionat' de ameninţările liderului Hezbollah.

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sâmbătă că 'nu este impresionat' de un discurs al şefului Hezbollah, Hassan Nasrallah, în care liderul şiit libanez a ameninţat Israelul.

Nasrallah a vorbit vineri la televiziune, în cadrul unei ceremonii care marca a 13-a aniversare a sfârşitului războiului din 2006 între Hezbollah şi Israel. Acest război de 34 de zile s-a soldat cu moartea a 1.200 de libanezi, în majoritate civili, şi a 160 de israelieni, majoritatea soldaţi.

'Dacă (Israelul) intră în sudul Libanului, veţi vedea o transmisiune în direct cu distrugerea forţelor israeliene', a avertizat Nasrallah. 'Nu suntem impresionaţi de ameninţările lui Nasrallah', a afirmat sâmbătă Netanyahu într-un comunicat de pe WhatsApp. 'Ştie foarte bine că le difuzează din adâncimea buncărului său', a mai spus el despre Hassan Nasrallah, a cărui mişcare este considerată 'teroristă' de Israel, şi care este rareori văzut în public din motive de securitate. Într-un interviu acordat în 2014 ziarului libanez Al-Akhbar, şeful Hezbollah a declarat că schimbă frecvent locul în care îşi petrece nopţile, în special după războiul din 2006, negând însă că trăieşte ascuns.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy