Ambasada României în R. Moldova va prelua săptămânal dosare de redobândire a cetățeniei române

Darius Muresan |
Data publicării:
Sursă foto: Ambasada României în Republica Moldova
Sursă foto: Ambasada României în Republica Moldova

Ambasada României în Republica Moldova a anunțat că va prelua săptămânal dosare de redobândire a cetățeniei române.

Începând cu data de 15 februarie 2021, în fiecare zi de luni a săptămânii, Secția consulară a Ambasadei României la Chișinău va prelua dosare de redobândire a cetățeniei române.

Cererile online vor fi programate de către Secția Consulară, cu respectarea ordinii cronologice a datei de transmitere a acestora și în limita locurilor disponibile.

Facem apel la responsabilitatea dvs. și vă îndemnăm să nu vă prezentați la Secția Consulară însoți de minori, tocmai pentru protejarea acestora. Nu se permite accesul aparținătorilor/rudelor/prietenilor! Ambasada subliniază că măsurile de protecție de mai sus sunt necesare atât pentru protejarea dumneavoastră, cât și a personalului consular și sunt conforme cu normele și recomandările autorităților române și ale Republicii Moldova în contextul pandemiei de COVID-19, informează Ambasada României în Republica Moldova.

De precizat că serviciile consulare sunt gratuite.

Ambasada României la Chișinău descurajează apelarea la firmele de intermediere și nu favorizează sub nicio formă cererile primite pe alte căi decât prin portalul www.econsulat.ro.

 

08.02.2021 ANUNȚ IMPORTANT PENTRU SOLICITANȚII DE SERVICII CONSULARE Vă comunicăm că, începând cu data de 15 FEBRUARIE...

Publicată de Ambasada României în Republica Moldova pe Luni, 8 februarie 2021

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel