Amata SUA a prezentat performanțele elicopterului UH-60 Black Hawk - Video

Eduard Pascu |
Data publicării:

Forțele Aeriene ale Statelor Unite au prezentat noi detalii despre versiunea radical modificată a elicopterelor UH-60 Black Hawk, numită HH-60G Pave Hawk.

Bazat pe modelul UH-60 Black Hawk al Armatei, HH-60G Pave Hawk este o versiune care a suferit multiple modificări. Cu conexiuni de comunicații și navigație imbunatatite, cu sistemul cu infraroșu în perspectivă, radarul meteorologic color și sistemul anti-gheață pentru lamele motor / rotor, permit lui Pave Hawk să zboare în condiții meteo nefavorabile. Sonda de realimentare în timpul zborului și rezervoarele auxiliare de combustibil îi permit lui Pave Hawk să depășească alte elicoptere de salvare.

Echipajul lui Pave Hawk de salvare aeriană poate folosi dispozitivul de ridicare, capabil să ridice 600 de kilograme, pentru a efectua operațiuni de recuperare a personalului din medii ostile. HH-60G este de asemenea utilizat pentru căutări și salvări civile, evacuare medicală, răspuns la dezastre, asistență umanitară, asistență în domeniul securității / aviație, asistență zbor spațială NASA centru de comandă și control de salvare.

Echipamentul de misiune Pave Hawk include o sondă retrasă în timpul zborului pentru alimentare cu combustibil, rezervoare de combustibil auxiliare, două mitraliere de calibru 7.62mm sau calibru 50. Are o sarcină de 3.600 kg. Pentru a îmbunătăți transportul aerian și operațiunile de la bordul navei, toate HH-60G-urile au palete de rotor pliabile.

Îmbunătățirile de apărare ale lui Pave Hawk includ un receptor de avertizare radar, o stație de bruiaj a sistemului infrarorșu și un sistem de distribuire a contramăsurilor pentru apărare de rachete cu ghidare termică.

După aproape 40 de ani de funcționare, HH-60G Pave Hawk va fi înlocuit cu HH-60W. Creșterea capacității rezervoarelor, noile sisteme și senzorii de apărare vor asigura supraviețuirea în timpul misiunilor de salvare în zone ostile. Flota HH-60G va fi complet înlocuită cu 112 HH-60W până în 2029, cu prima livrare programată pentru 2020.

 

 

Vezi și: SUA: Noul elicopter HH-60W a US Army a efectuat primul zbor - VIDEO

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel