Alegerile din Suedia reprezintă un semnal grav pentru întreg Occidentul

H.D. Hartmann |
Data publicării:
EXCLUSIV

Ultimile rezultate date de măsurătorilor electorale post vot arată că Suedia este pe cale să închidă ușa puterii social-democrate, după aproape 70 de ani de conducere neîntreruptă.

O putere politică care a fost invidiată la nivel mondial, modelul socio-ecomomic suedez fiind, cu patimă sau la rece, lăudat și criticat în aceeasi măsură. Iar viața acestei puteri pare a se încheia cu un avans electoral neașteptat al noului partid Suedia Democrată (SD), cunoscut pentru pozițiile sale ferme la adresa masivei imigrații musulmane și schimbării în societale pe care această țară nordică o cunoaște de câțiva ani buni.

Cu cel mai liberal și generos sistem de protecție socială din Europa, cu un nivel de trai construit de către o populație muncitoare și extrem de disciplinată, denumită deseori Japonia Europei, Suedia este astăzi victima propriei naivități culturale. Suedia s-a trezit cu valuri migraționiste masive, în special de religie musulmană, care au preferat această țară europeană pentru sistemul de asigurări medicale, de învățământ și de integrare complet gratuite. Umanismul stângii, pe banii munciți cu greu de către poporul suedez, a provocat o prezență enormă și fără niciun fel de discernământ a unei populații musulmane care nu a dorit sub nici o formă integrarea.

Ca urmare a unei mari deschideri culturale, apoi a minciunii socialiste, astăzi Suedia este, alături de Franța,  țara europeană cu cele mai multe "no-go zones", așa numitele cartiere sau orașe unde legea sa națională, autoritatea polițienesca a statului și politicile naționale au fost suspendate din voința noilor veniți. Suedia este singura țară europeană care a tolerat prezența în cartierele sale musulmane, de unde suedezii naturali au fugit îngroziți,  a sinistrei "poliții a moravurilor", cunoscută în lumea musulmană pentru violențele împotriva femeilor și, în special, împotriva tinerilor care nu au o tunsoare conformă cu dogma impusă de imami. Suedia este țara europeană care nu condamnă violul făcut de un musulman, și îl cataloghează ca neînțelegere culturală. Suedia este singura țară din lume unde crimele făcute de imigranți nu sunt integrate în statisticile naționale despre criminalitate, pentru a nu se face o corelație logică între creșterea indicilor și creșterea numărului de imigranți. Suedia este singura țară europeană care si-a dat afară șeful poliției naționale pentru că a îndrăznit să recunoască public imposibilitatea poliției sudeze de a aresta infractori muslmani, pentru că sunt apărați fizic de adevărate bande paramilitare organizate în miliții teritoriale anti statele. În Suedia, a fost pentru prima dată în istoria Europei, când Statul Islamic (ISIS) a amenințat că îl va decapita pe șeful principalului partid politic de opoziție, alături de fiul său de patru ani.

Suedia nu este în stare, astăzi, să asigure liniștea socială, în anul 2017 având loc primul atac terorist din istoria acestei țări la Stockholm. Adevărul despre situația reală din Suedia a fost ascuns de stânga globalistă aflată la putere. Construcția mono-liberală și unic direcționată a culturii politice suedeze, gândire dictatorială a elitelor globaliste de la Stockholm, toate acestea permit practic existența, pe un singur teritoriu național, a două state aflate în curs de coliziune frontală: un stat ilegal musulman finanțat de către sistemul social generos și unul suedez, blocat, micșorat și redus la tăcere de proprii conducători. Acești conducători au refuzat ani de zile, mințind și pedepsind adevărul, să recunoască eșecul generozității financiare și a cumpărării de pace cu mită socială. Acești leaderi democrați refuză să apeleze la lege pentru a integra una dintre cele mai neascultătoare migrații din Europa.

Prin alegerile de duminică, suedezii au introdus, după o tăcere asurzitoare, tema imigrației musulmane în centrul dialogului politic intern. Pentru prima dată, suedezii au votat masiv pentru SD, partidul popular anti-imigrație, fiind excedati de violență, de amenințări, de limbajul de lemn care pedepsește orice libertate de gândire, de legi care practic au introdus o a doua cultură contrară națiunii și statului în care ei trăiesc. Desigur că schimbarea în Suedia, reactivarea statului și reinstalarea autorității naționale va fi un proces de durată. Dar faptul ca până și Suedia a votat pentru oprirea dispariției identității sale, sub presiunea furiei populare, sigur produce frisoane la Berlin și la Paris, unde problema crizei migrației din 2015 este încă vizibilă și deosebit de dureroasă.

Probabil că Macron va critica nervos și această țară pentru "obraznicia" de a vota pentru identitate și națiune, ignorând umanismul de caviar al celor care vor pierderea Europei într-un melanj cultural dominat de bărbosi urmărind femeile pe străzile civilizației  occidentale și de curți juridice dominate de sharia, unde toate populațiile ne-musulmane sunt considerate demne de dispreț și destinate dispariției.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel