Activiștii ruși antirăzboi au lăsat un mesaj la mormântul părinților lui Vladimir Putin din Sankt Petersburg

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:
Vladimir Putin, sursă foto: Kremlin
Vladimir Putin, sursă foto: Kremlin

Activiştii mişcării "Partidul morţilor" - axată pe acţiuni de protest prin manifestări artistice - au lăsat marţi un mesaj scris pe o foaie ruptă dintr-un caiet de elev la mormântul părinţilor preşedintelui rus Vladimir Putin de la cimitirul Serafimovskoie din Sankt-Petersburg - Maria Ivanovna şi Vladimir Spiridinovici Putin, relatează Agerpres, care citează publicaţia ucraineană Focus și media ruse.

"Dragi părinţi! Fiul dumneavoastră se poartă urât! Absentează de la lecţiile de istorie, se bate cu colegii şi ameninţă să arunce întreaga şcoală în aer! Luaţi măsuri!", se spune în mesajul lăsat la mormântul părinţilor lui Putin, care a devenit viral pe Telegram.

"Partidul Morţilor", care a organizat şi înainte acţiuni artistice împotriva războiului, le recomandă ruşilor să nu se grăbească să adere la acest partid din cauza mobilizării anunţate în Rusia şi să facă tot posibilul să nu se lase încorporaţi pentru a fi trimişi să lupte în Ucraina.

Părinţii lui Putin - Vladimir Putin şi Maria Şelomova (Putina) - au decedat în 1999, respectiv 1998, înainte ca fiul lor să devină preşedinte.

La 21 septembrie, anunţând mobilizarea în Rusia, Vladimir Putin a ameninţat din nou cu o lovitură nucleară. Occidentul a denunţat aceste ameninţări ale Kremlinului, calificându-le drept iresponsabile, iar SUA au avertizat Rusia cu un răspuns ferm.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel