Accident cu 4 elevi militari la Boboc. Un mort și trei răniți

Sebastian Florea |
Data actualizării: | Data publicării:

Un elev al Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene din Boboc, județul Buzău, a murit și trei sunt răniți grav, în urma unui accident.

Un elev al Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene din Boboc, județul Buzău, a murit și trei sunt răniți grav, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac, în timpul nopții de miercuri spre joi, în apropierea Școlii de Aplicație pentru Aviație Aurel Vlaicu de la Boboc.

Aaccidentul s-a produs în zona localității Boboc, iar una dintre victime a murit, anunță purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Crețu, 

„Forțele ISU Buzău au găsit la locul accidentului patru victime. Una dintre ele a fost transportată la un spital din Capitală cu elicopter SMURD, două la UPU Buzău și din păcate, una a decedat", a spus Crețu.

Accidentul s-a petrecut după ce șoferul ar pierdut controlul volanului pe drumul spre Școala de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene din Boboc.și ar fi intrat cu mașina într-un copac.

Toți cei patru erau elevi ai Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene din Boboc, iar acidentul a avut loc în imediata apropiere a școlii, miercuri seara, la mică distanță de intrarea Școlii de Aplicație pentru Aviație Aurel Vlaicu de la Boboc. Robert Comăneci, un tânăr din Ploiești, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit violent de un pom de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de violent încât militarul, în vârstă de 33 de ani, aflat la volan, a murit pe loc. Ceilalți trei pasageri din autoturism au fost răniți în accident, unul dintre ei fiind preluat de un elicopter deoarece a suferit o fractură de coloană și un traumatism cranian, conform reporterbuzoian.ro.

„Cei patru elevi se întorceau din învoire la bordul unui autoturism proprietate personală. Pe drumul de acces către instituția militară, după traversarea căii ferate, la aproximativ 400 metri de poarta de acces, într-o curbă la stânga șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului. Caporalul clasa a III-a Comăneci V. Robert George era în vârstă de 33 de ani și urma Cursul de formare a subofițerilor pe filieră directă din data de 4.09.2017. Era angajat al MApN din anul 2009. Era necăsătorit și nu avea copii. Comandantul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene "Traian Vuia" a numit o comisie la nivelul unității care va stabili circumstanțele producerii evenimentului" se arată într-un comunicat emis de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene "Traian Vuia" de la Boboc, citat de Libertatea.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel