40 dintr-o lovitură. Forţele Armate Ucrainene au distrus un hangar plin cu tehnică militară rusă (Foto/Video)

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

Forțele Armate ale Ucrainei au lovit cu ajutorul sistemelor de artilerie un hangar din regiunea Donețk unde forţele ruse de ocupaţie ţineau ascunse aproximatic 40 de vehicule militare de diferite tipuri, în special capioane şi transportoare blindate.

Potrivit blog-ului militar ucrainean Military, forţele de ocupaţie ale armatei ruse au încercat să ascundă mai multe vehicule militare într-un hangar al unei ferme care este situată la marginea satului Petrivka din regiunea Donețk – în partea aflată sub ocupație rusă.

Cu două zile în urmă, Grupul Operaţional şi Tactic „Est” al armatei ucrainiene, anunat pe pagina sa de Facebook că, duminică, pe 3 aprilie, militarii săi au descoperit un număr mare de vehicule pe care rușii au decis să le ascundă în incinta unei ferme. 

Sursa citată preciza că artileria a deschis focul asupra hangarului unde forţele ruse de ocupaţie ascudeau peste 40 de vehicule militare. La scurt timp după bombardament mai multe cisterne cu compustibil care se aflau înăuntru au explodat.

În urmă cu câteva  ore, Grupul Operaţional şi Tactic „Est” al armatei ucrainiene a venit cu noi informaţii, publicat o imagine realizată din drona cu ceea ce a mai rămas după bombardament din cele 40 de vehicule militare ruseşti.

Printre vehiculele militare distruse pot fi observate camioane, cisterne, mai multe transportoare blindate de trupe. Tot în apropierea hangarului – în partea dreaptă a imaginii ataşate - se poate observa şi un tanc care probabil a fost şi el avariat.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel