Un MiG-29 al Ucrainei a fost puternic avariat de un ofițer beat al Forțelor Aeriene (Foto/Video)

S.I. Catalin / 12 Martie 2021 / 18:14

Un avion de vânătoare MiG-29 de la Brigada 40 Aviație Tactică a Forțelor Aeriene din Ucraina, în timp ce se afla la sol, în incinta bazei aeriene Vasylki, a suferit avarii majore după ce a fost lovit de un automobil Volkswagen Touran care era condus de un ofițer aflat într-o stare avansată de ebrietate.

Publicaţia Defence-Blog a preluat mai multe imagini de pe reţele de socializare, precizând că unul dintre cele două motoare ale avionului de vânătoare Mig-29 a fost puternic avariat, deoarece, după impactul cu automobilul Volkswagen Touran, a luat foc.

Mai mulţi oficialii militari ucraineni au declarat că, la momentul producerii accidentului, avionul Mig-29 era tractat către unul dintre hangarele din baza Vasylki, moment în care a fost puternic avariat în partea din spate. Aeronava avariată este un MiG-29MU1 modernizat.

Mass-media ucraineana a relatat în cursul zilei de astăzi că avionul de vânătoare MiG-29 cu numărul 08 WHITE (c / n 2960731239) a fost avariat, în cursul zilei de ieri, după ce un iginer cu grad de ofițer al Forțelor Aeriene din Ucraina, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a condus un automobil Volkswagen Touran în incita bazei aeriene Vasylki, iar în urma coliziunii, partea din spate a avionul a luat foc.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy