Un MiG-29 al Ucrainei a fost puternic avariat de un ofițer beat al Forțelor Aeriene (Foto/Video)

S.I. Catalin |
Data publicării:

Un avion de vânătoare MiG-29 de la Brigada 40 Aviație Tactică a Forțelor Aeriene din Ucraina, în timp ce se afla la sol, în incinta bazei aeriene Vasylki, a suferit avarii majore după ce a fost lovit de un automobil Volkswagen Touran care era condus de un ofițer aflat într-o stare avansată de ebrietate.

Publicaţia Defence-Blog a preluat mai multe imagini de pe reţele de socializare, precizând că unul dintre cele două motoare ale avionului de vânătoare Mig-29 a fost puternic avariat, deoarece, după impactul cu automobilul Volkswagen Touran, a luat foc.

Mai mulţi oficialii militari ucraineni au declarat că, la momentul producerii accidentului, avionul Mig-29 era tractat către unul dintre hangarele din baza Vasylki, moment în care a fost puternic avariat în partea din spate. Aeronava avariată este un MiG-29MU1 modernizat.

Mass-media ucraineana a relatat în cursul zilei de astăzi că avionul de vânătoare MiG-29 cu numărul 08 WHITE (c / n 2960731239) a fost avariat, în cursul zilei de ieri, după ce un iginer cu grad de ofițer al Forțelor Aeriene din Ucraina, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a condus un automobil Volkswagen Touran în incita bazei aeriene Vasylki, iar în urma coliziunii, partea din spate a avionul a luat foc.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel