Un elicopter Mi-8 s-a prăbușit în Krasnoyarsk, Rusia

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un elicopter Mi-8 s-a prăbușit pe teritoriul Krasnoyarsk din Rusia. La bord se aflau 29 de persoane, inclusiv membri ai echipajului, transmite avia.pro. 

Elicopterul care aparține companiei aeriene Krasnoyarsk Airlines s-a prăbușit în jurul orei 9.00. Primele informații arată că cel puțin trei persoane au fost rănite grav, inclusiv un membru al echipajului. 

Agenția de știri RIA Novosti a anunțat că „doi pasageri și comandantul aeronavei au fost răniți”. 

Incidentul s-a produs în zona satului Baikit (districtul Evenki). Se pare, conform unor surse neoficiale, că elicopterul a suferit o avarie în timpul zborului iar comandantul a decis o aterizare de urgență. În timpul acesteia coada elicopterului a lovit solul iar aparatul de zbor s-a prăbușit într-o parte.

Din ultimele date furnizate de agenția de știri RIA Novosti care citează surse apropiate serviciilor de urgență se pare că în total au fost rănite 16 persoane.

Reprezentantul companiei aeriene „Krasnoyarsk Airlines” nu a comentat încă incidentul.

Vezi și: Un elicopter militar Mi-28 s-a prăbuşit în Rusia

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel