Urmărește emisiunea live



LITENING, noul sistem de căutare, identificare și urmărire automată a țintelor, fabricat de Northrop Grumman

Eduard Pascu |
Data publicării:

Departamentul Apărării din SUA a acordat un contract de 141 de milioane de dolari pentru noul sistem de căutare, identificare și urmărire automată a țintelor fabricat de Northrop Grumman, LITENING, transmite defenceblog.

Contractul presupune livrarea către US Air Force a noilor sisteme LITENING și upgrade-uri. Acestea pot oferi comandantului informații video în timp real, imagini, hărți, coordonate sau orice tip de fișier din elementele arhivate fără a se baza pe satelit, radio sau alte forme de comunicare tradițională.

LITENING a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor noștri o cale de actualizare rapidă și accesibilă”, a declarat Brent Toland, vicepreședinte Northrop Grumman. „Această comandă demonstrează valoarea și performanța de durată LITENING care oferă clienților integrarea capabilităților relevante ale misiunii.”

LITENING poate filma la înaltă definiție, este echipat cu senzori de 1K FLIR, senzori de imagini laser și dispune de multiple opțiuni de conectare și de transmisie a datelor. Orice LITENING poate fi actualizat la cea mai recentă configurație. Sistemul LITENING este în dotarea US Air Force, National Guard, US Marine Corps și mai mulți clienți internaționali. A fost integrat pe o gamă largă de platforme, inclusiv AV-8B, A-10, B-52, C-130, F-15, F-16, F / A-18 și MQ-9.

(w670)

Echipamentul de direcționare oferă piloților imagini de țintă detaliate în moduri de televiziune și infraroșu, iluminare și urmărire cu laser, căutare și urmărire automată a țintelor și recunoaștere automatizată a țintelor.

Vezi și: Franța a primit prima aeronavă cisternă KC-130J Super Hercules

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel